Teenager der gamer på en gamer stol

Gaver til nørden – 5 geniale ideer

Er du på jagt efter gode gaveideer, til en rigtig nørd? Nørder har det med at gå meget op i bestemte ting. Særligt indenfor teknik, spil og gadgets, snakker man ofte om nørder, men en nørd kan være meget mere end blot en person som går op i det. Generelt er en nørd blot en person som går meget op i en bestemt ting, og ved rigtig meget indenfor et snævert område. Man behøver ikke nødvendigvis være computernørd for at være en nørd. Man kan også være rejsenørd, hestenørd eller LEGO-nørd. Ordet nørd er teoretisk set mere en kompliment, end det er et skældsord. Vi håber dog på, at personen du skal give gave til, ikke bliver ked af, at blive kaldt nørd i forbindelse med, at du skal finde en gave til ham eller hende. Er det din gode ven eller veninde, vil det helt sikkert ikke være noget problem.

Gaveideerne du finder i guiden her, kan gives uanset om nørden du skal finde gave til er en ven, bror eller noget helt tredje til dig. Så det er bare om at hoppe ombord, og vælge den af gaverne, du mener passer bedst til lige netop den nørd, du skal give gave til.

Gamer stol

Kan nørden du skal give gave til, lide at spille computer? Så er det oplagt at give ham en ny gamer stol i gave. Det skal naturligvis være en model, som er både fed og god at sidde i. Mange gamer stole ligner næsten et sæde fra en racerbil. Det er der en god grund til. Dette design gør nemlig stolen god at sidde i, samtidig med, at den giver en god støtte om ryggen. Vælg også gerne en model, som kan justeres både med armlæn og ryglæn. Stolen skal kunne justeres til modtagerens krop såvel som til det bord de sidder ved. Sidder man ukorrekt i mange timer foran en skærm, beder man om at få ondt i ryggen. Det kan du undgå med en god gamer stol, der kan indstilles ergonomisk korrekt.

Du kan finde den helt perfekte gamer stol til nørden her: https://gamer-stole.dk/bedste-gamer-stol/

Qi oplader

Nørder elsker ofte fede tech gadgets, hvorfor en Qi oplader også vil være en god gave til nørden. Qi opladeren er ikke kun en fed gadget, den er også utrolig praktisk. Den kan nemlig lade din smartphone trådløst, og så kan den tilmed gøre det ret hurtigt. Det er dog ikke alle smartphones de kan lade – de skal være af en nyere model. Er ham eller hende du skal give gave til en rigtig tech nørd, er jeg dog sikker på, at de har en mobiltelefon som nok skal kunne lades med Qi opladeren.

Du kan få en Qi oplader som blot oplader din telefon, men du kan også få en såkaldt docking station. En docking station er en form for Qi oplader, som kan lade flere gadgets samtidig. Afhængig af modellen du køber, kan de lade din smartphone, tablet, smartwatch og trådløse høretelefoner. En super fed gave til nørden som er lige så praktisk, som den er dekorativt flot.

Laptop desk

Et laptop desk, er en slags plade du kan stille din laptop på. Den kan både være på skrivebordet med din laptop på, eller du kan have den på skødet, når du sidder i en sofa eller stol og bruger din bærbar. Det fede ved et laptop desk, er at det ofte også har andre funktioner. Ofte har det f.eks. huller under pladen, for bedre ventilation til den bærbare computer. Dertil kan det også have små rum, hvor du kan opbevare kuglepenne eller andre småting fra kontoret. Nogle har endda en plads til din smartphone, så den kan stå op.

Smart home produkter

Alle tech nørder er vilde med smart home produkter. Det fede ved smart home produkter er også, at du kan forbinde dem til andre produkter i hjemmet. Har ham du skal give gave til f.eks. en gamer lampe, kan han forbinde smart home produkter hertil, og på den måde styre lyset med stemmen. Der er et hav af fede muligheder her, og du har virkelige mulighed for at indrette et fedt værelse eller kontor, med smart home produkter. Du kan være helt sikker på, at det er en gave til nørden der vil blive taget rigtig godt imod.

Baby Yoda merchandise

Der er ikke mange som kan stå for den lille Baby Yoda fra Star Wars serien The Mandalorian. Den blev lynhurtigt populær, hvilket også gjorde, at der blev lavet masser af merchandise med den lille fyr. Hvis nørden du skal give gave til er Star Wars fan, er Baby Yoda merchandise en super gaveide til vedkommende. Her er nogle ideer til Baby Yoda ting du kan give:

  • Baby Yoda krus
  • T-shirt
  • Lampe
  • Strømper
  • Airpod etui
  • Nøglering

Det meste Baby Yoda merch er en god lille gave til nørden, som samtidig er indenfor et gavebudget, de fleste kan være med på.