Gaver til den rejseglade

Gaver til den rejseglade – 5 gode rejsegaver

Rejseglade personer, plejer at bruge alt deres tid, penge og energi på at rejse. Det er den ultimative hobby for dem, og for nogen også en livsstil. Skal du give gave til en som elsker at rejse, er det derfor en oplagt ide, at give nogle gode rejsegaver. Gaver til den rejseglade kan både være en rejse eller oplevelse i sig selv, men i høj grad også, ting og sager de kan bruge på rejsen. Begge typer gaver er uden tvivl meget velkomne hos den rejseglade. Det gør nemlig, at de kan spare penge, og dermed have et endnu større rådighedsbeløb at rejse for.

I guiden her vil du få inspiration til nogle af de absolut bedste gaver til rejseglade personer, i form af 5 forskellige rejsegaver.

Et lækkert weekendophold for 2

Giv et lækkert weekendophold for 2 til den rejseglade i gave. Denne gave egner sig naturligvis bedst, til hvis modtageren har en partner de kan tage med. Det kan være et weekendophold i Norge, Sverige eller Tyskland. Men det kan også være et dejligt ophold på et af de mange skønne hoteller og kursteder i Danmark. Rejseglade personer elsker ikke kun at rejse til udlandet. Typisk elsker de også at udforske Danmark, og generelt blot prøve at opholde sig forskellige steder. Et weekendophold for 2 er derfor en super god gave til den rejselystne person.

Er du kæreste, mand eller kone til den rejseglade der skal have en gave, er denne gaveide særlig oplagt. Så får du samtidig også noget ud af gaven selv, for ikke også at nævne god kvalitetstid med din partner. Det er da en win-win!

Tilskud til en rejse

Den rejseglade er altid ved at planlægge den næste rejse de skal på. Om det er en safari i Afrika, en backpack tur gennem Asien eller en rejse til Portugal. Kender du typen? Du kan være stensikker på, at denne type person vil ELSKE at modtage et tilskud til deres næste rejse i gave. Det kan endda være, at det er det, som står allerhøjst på deres ønskeliste. Med et tilskud til rejsen, kan den rejseglade enten nyde rejsen lidt ekstra, eller være afsted i længere tid. Når du giver et tilskud til en rejse, er det minder og gode oplevelser du giver i gaver. Det er en gave, som næsten ikke kan sættes en pris på, og er muligvis den absolut bedste gave til den rejseglade du kan give.

Scratch map

For mange rejsende, går der sport i, at besøge så mange lande som muligt. En sjov måde at holde styr på hvor mange lande du har været i, er med et scratch map. Et scratch map er et verdenskort, som fungerer lidt ligesom et skrabelod. Ikke at du kan vinde noget, men du kan skrabe de lande du har været i. Kortet kan herefter hænges op i den rejseglades hjem, og opdateres løbende, som der besøges nye lande. Scratch maps kan fås i mange forskellige designs og størrelser, så der er nok at vælge i mellem. En super sjov, billig og god rejsegave, til alle der elsker at rejse.

Personlig kuffert med eget navn

En god kuffert er essentielt for alle der elsker at rejse. Det kan dog til tider, være svært at kende forskel, når man står der og venter på sin kuffert ved båndet, efter at være landet i lufthavnen. Det problem kan du nemt løse, ved at give en personlig kuffert med navn i gave til den rejseglade. En kuffert med navn er en både praktisk og personlig gave, som egner sig helt perfekt, til de som rejser meget.

Afhængig af hvor står kufferten skal være, kan du typisk få en god kuffert med navn på, for 750-2000 kr. Det er dermed en gave i den lidt dyrere ende, men er det en gave til kæresten, dit barn eller anden nær familie, er det et yderst passende budget. Både til fødselsdagsgave og julegave, men også til f.eks. svendegave eller studentergave. Mange vælger nemlig den dag i dag, at tage et pause år efter endt uddannelse, hvor de rejser rundt i verden og oplever en masse, inden de finder sig et arbejde og slår sig ned. Et det en svendegave eller studentergave du er på udkig efter til en rejseglad person, er gaven her derfor helt ideel.

Vandreudstyr

Mange rejsende elsker at vandre. Nogle rejser endda med det formål at vandre i bjerge og natur. Det er den måde de elsker at rejse på, ligesom nogle elsker at ligge ved stranden og slikke sol. Er det en rejsegave til en der elsker at vandre du skal finde, kan du med god samvittighed give noget godt vandreudstyr til vedkommende. Det kan bl.a. være:

  • Vandrerygsæk
  • Vandresko
  • Vandretøj

Det kan også være mindre gaver, som f.eks. et kompas eller en kasket. Uanset skal den helt sikker nok blive taget godt i mod.

Vi håber, at du ved hjælp af vores guide, har fået godt med inspiration til at finde den helt perfekte rejsegave til en rejseglad person.