Personlig gave til kæresten

5 personlige gaver til kæresten

Den bedste type gaver til kæresten du kan give, er personlige gaver. Det store spørgsmål til 1 million kroner er blot, hvilke personlige gaver til kæresten er de bedste? Jeg siger hvilke i flertal, da der simpelthen er så mange gode gaveideer indenfor denne kategori, at det er umuligt at være én som er den bedste. Ud af de mange fantastiske personlige gaver til kæresten du kan give, har vi kogt det ned til de 5, som vi mener er årets absolut bedste.

De personlige gaveideer er henholdsvis en personlig plakat, smykke med indgravering, en fotobog, chokolade med navn og til sidste et smartphone cover med billede.

En personlig plakat

En personlig plakat er nr. 1 på vores liste over de bedste personlige gaver til kæresten. Det er den af flere grunde. For det første er det en personlig gave til ham og hende, der kan gives til stort set hvem som helst. Der findes nemlig en personlig plakat til din kæreste, næsten uanset, hvilken personlighed han eller hun har. Elsker din kæreste kaffe? Så kan du få en kaffe plakat. Er din kæreste en rigtig gamer? Så kan du få en gamer plakat. Og sådan kunne vi blive ved.

De er også muligt at få lavet en personliggjort plakat. Altså en plakat, hvor du selv har været inde over en del af designet. Det kan både være selve designet, men også blot enten billede eller tekst.

Smykke med indgravering

Et smykke med gravering er en særlig populær personlig gave til kæresten, og i sær til kvinder. Det er stort set alle slags smykker du kan få graveret. De mest populære værende halskæder, fingerringe og armbånd. Skal du have fundet en personlig gave til din mandlige kæreste, kan du dog også sagtens give ham et smykke med indgravering. Det kan f.eks. være en fingerring eller et ur. Særligt ure med gravering er særlig populære som personlige gaver til mænd.

Når det kommer til selve indgraveringen, så har du masser af muligheder her. Typisk vil man indgravere et navn, og evt. en dato som har stor betydning for jer. Du kan dog også vælge at være mere kreativ, og få indgraveret en lille hilsen eller tekst. Der er naturligvis ikke plads til et helt digt, men 3-5 ord kan der for det meste godt blive plads til.

En fotobog

En fotobog er en af de mest fantastiske personlige gaver til kæresten du kan give. Det er en gave hvor du virkelig har mulighed for at være kreativ, og samtidig give en super betydningsfuld gave. Fotobogen kan have lige det tema du ønsker. Det kan blot være med ’’kærlighed’’ som det overordnet tema, hvor du viser en masse billeder af jer sammen. Det kan også være i har været på nogle udlandsrejser sammen, og du laver det at rejse, temaet på bogen. Yderligere kan det være en fotobog som viser din kæreste bedrifter. Du har næsten uendelige muligheder for temaet her. Bogen er samtidig ligeså sjov at lave for dig, som den er at modtage og se igennem for din kæreste. En helt igennem fantastisk gave til kæresten på alle måder.

Chokolade med navn

Du kan få lavet mange forskellige personlige chokolader, som alle egner sig helt perfekt som en personlig gave til kæresten. Det kan være en hel plade chokolade, med billedprint på. Det kan også være en Toblerone med navn, et chokolade telegram med en besked, eller små hjertechokolade med enten navn eller billede på. Du har rigtig mange spændende muligheder her!

Chokolade med navn er samtidig en af de personlige gaver til kæresten, du kan give til enhver anledning. Giv det i fødselsdagsgave, julegave, eller som hvilken som helst anden gave. Yderligere kan de fås fra omkring 100 kr. og opefter, hvilket betyder, at du også kan bruge det som en lille ekstra gave, ved siden af den evt. større pakke.

Smartphone cover med billede

Den sidste gaveide på listen vi har fundet frem, er en lille en, men stadig en både sød og god gave. Nemlig et smartphone cover med billede på. Det personlige her er, at du vælge billedet. Det kan være et billede af dig og din kæresten sammen, et billede kun af dig, kun af din kæresten, af jeres børn, af jeres hund, og jeg kunne blive ved. Jeg tror du har forstået pointen – nemlig at du kan vælge lige nøjagtigt det billede du ønsker. Før i tiden havde man et billede i sin pung, af dem man holdte af. Det kan du nu i stedet få på coveret af din smartphone.

Vi håber, at du med en af vores 5 gaveideer, kan få givet den helt perfekte personlige gave til din kæreste. Som du kan se, egner gaveideerne sig både som personlig gave til ham såvel som hende, og er også i en række forskellige prisklasser. Så uanset om det er en lille ekstra gave, eller den helt store du skal ud at finde, kan du finde inspiration fra de 5 ideer.