Gave til bedsteforældre

5 personlige gaver til bedsteforældre

Er der snart en anledning, hvor du skal have givet en gave til dine bedsteforældre? Nogle af de bedste gaver til bedsteforældre du kan give, er personlige gaver. En gave er naturligvis altid betænksom, men en personlig gave er ekstra betænksom, og viser virkelig, at du har lagt tid og tanker i den. Hos bedsteforældre er det i høj grad tanken der tæller, hvor personlige gaver er de absolut bedste gaver du kan give til dem.

Har du besluttet dig for, at give en personlig gave til din bedsteforældre, men mangler inspiration til hvilken? Så får du i guiden her her 5 gode gaveideer, du kan få inspiration fra. Vil du have endnu mere inspiration, kan du se flere personlige gaver her.

Personlige glas med navn

Personlige glas er en fantastisk gave til bedsteforældre. Det kan være med deres navn på, eller det kan være med dit. Der kunne f.eks. stå ’’til bedstemor fra [dit navn]’’. Kan din bedstefar godt lidt at drikke øl, kunne det også være et par personlige ølglas med gravering, hvor der står ’’bedstefars ølglas’’ eller lign. Der er masser af muligheder du kan lege med her, og stor set alle typer glas kan indgraveres. Ølkrus, vinglas og almindelige vandglas, bare for at nævne nogle få.

Skærebræt med indgravering

Et skærebræt med indgravering er en fremragende gave til enhver bedstemor. Det gælder både om din bedstemor elsker at lave mad, eller hun blot bruger det en gang i mellem, til at skære en skive brød. Et skærebræt har en stor flade, hvorfor du har masser af muligheder for at være kreativ, og gøre det ekstra personligt. Her behøver du ikke begrænse dig til at skrive hendes navn eller en kort besked som ’’jeg elsker dig’’. Nej – her har du faktisk mulighed for at skrive en helt lille side. Det kan være alt fra et digt til en opskrift, du ved hun rigtig godt kan lide.

Chokolade med billede

Kan dine bedsteforældre lide chokolade? Så kan du få lavet en personlig plade chokolade med billede på. Det kan være et billede af dine bedsteforældre, et billede af dig og dem sammen, eller måske et billede af deres hus. Mulighederne er næsten uendelige her. Så længe du har det som billede på din telefon eller et kamera, kan du få det trykt ned på en plade chokolade. Gaven her er oplagt som både fødselsdagsgave, bryllupsdagsgave og julegave. Den kan dog også gives ved mindre anledninger, som f.eks. påske, eller som en lille værtsgave, næste gang du giver dem et besøg. En sådan personlig gave vil uden tvivl blive sat pris på af dine bedsteforældre.

Plakat med billeder

Hvis dine bedsteforældre kan lide at have vægpynt hængende hjemme ved dem, så kan du overveje en plakat med billeder. En personlig gave til bedsteforældre, som er både nem, billig og rigtig betænksom. En plakat med billederne er i sin enkelthed blot en fotocollage, som er printet på en plakat. Det kan du nemt og hurtigt designe ved diverse webshops. Det eneste du skal gøre er at uploade billederne og arrangere dem som du bedst kan lide. Herefter får du plakaten tilsendt – klar til at give din bedsteforældre i gave. Vil du gøre lidt ekstra ud af gaven her, kan du evt. købe en flot ramme at sætte plakaten i, inden du giver den til dem.

Personligt krus eller termokrus med billede

Et personligt krus med billede, er en klassisk personlig gave til bedsteforældre. Det gør den dog ikke mindre god. Der er nemlig en rigtig god grund til, at det er en klassisk gave til dem. Nemlig fordi, at den stor set altid er et gavehit. De fleste bedsteforældre elsker at drikke enten kaffe eller te i løbet af dagen. Et personligt krus er derfor noget de vil bruge mange gange om dagen, hver dag. Hver gang de bruger det, kan de så tænke på dig, og blive i godt humør. Skal du give gave både til din bedstemor og bedstefar, er det naturligvis det bedste, hvis du giver dem et krus hver.

Udover et almindeligt krus, kan du også give dem et personligt termokrus. Et termoskrus er særligt smart, hvis de kører i bil. Her er det utrolig nemt at medbringe kaffen, og den når meget sjældent at blive lunken, før den er drukket.

De 5 personlige gaveideer vi har fremvist her i guiden, er kun en dråbe i vandet. Der findes mange flere personlige gaver til bedsteforældre, som du kan give dem.