Bryllupsgaver

Bryllupsgaver til forældre – 5 tips til gaveideer

Skal dine forældre giftes, eller kan de snart fejre bryllupsdag? Så har du helt sikkert gjort dig nogle overvejelser om, hvad du skal give dem i bryllupsgave. En bryllupsgave til forældre skal gerne være noget helt særligt. Enten noget praktisk du ved de vil blive rigtig glade for, eller en personlig og betydningsfuld gave. Vi kommer her ind på begge typer bryllupsgaver til forældre, i form af 5 gode gaveideer. Alle gaveideerne kan bruges både om det er en bryllupsgave til deres faktiske bryllup, en kobberbryllupsgave, sølvbryllupsgave eller guldbryllupsgave.

Ny lædersofa

Møbler er gode som bryllupsgaver, men det kræver naturligvis, at du ved, at parret står og mangler det specifikke møbel. Eller alternativt, ønsker at skifte deres nuværende ud med noget nyt. En ny lædersofa vil dog stort set altid være et hit – særligt hvis det er et af deres oprindelige gaveønsker til dagen.

Ligesom med alle andre møbler, så kommer lædersofaer også, i mange forskellige typer og designs. Du kan få små 2 personers lædersofaer, store hjørnesofaer og hele sofasæt, hvor der ofte er både en 2 personers og en 3 personers sofa i pakken. Det er naturligvis vigtigt, at du undersøger hvilken type lædersofa, brudeparret står og mangler.

Syntes du denne gaveide er spændende, og tror du dine forældre vil blive glad for den? Så kan du set et godt udvalg af flotte lædersofaer her, som du kan vælge i mellem.

God whisky eller vin i personlig gaveæske

Både vin og whisky er fantastiske som bryllupsgaver til forældre. Du skal naturligvis vælge den, som de begge to kan lide. Kan kun din far lide whisky, er der ikke meget sjov for din mor, ved at modtage det i gave. Vin og whisky er blot eksempler, er de mere til rom, gin eller noget helt tredje, skal du naturligvis blot vælge det i stedet.

I stedet for blot at give en god flaske, kan du gøre gaven personlig, ved at give den i en personlig gaveæske. En sådan gaveæske vil ofte være af træ, hvor du kan få graveret noget valgfrit tekst. Det kan være ’’tillykke med brylluppet mor og far’’ med en bryllupsdato. Det kan være deres navn, eller endda et sjovt lille citat. Det er helt op til dig, og du har mulighed for at være så kreativ som du vil. Det som er vigtigt her, er at gaven er personlig.

Gavekort til rejse eller ophold

Et bryllup er ofte en dyr affære. Der er måske blevet brugt en del af opsparingen, hvilket betyder, at der ikke er meget at rejse for i sommerferien. Her kan et tilskud til en rejse være en fantastisk gaveide. Alternativt kan du også give et gavekort til et ophold for 2. Det kan f.eks. være et weekendophold på et af de mange skønne hoteller vi har i Danmark. Det kan også være et spaophold til et spahotel i Tyskland eller Sverige. Begge ideer er oplagte at give i bryllupsgave til forældre – uanset om det er til selve brylluppet eller fejring af en anden bryllupsdag.

Pynteting til boligen

Pynteting til boligen, er et utroligt populært gaveønske, når det kommer til bryllupper. Det er derfor også en rigtig god gaveide til anledningen. Pynteting til boligen er dog et vidt begreb, så her får du lidt inspiration til specifikke ideer:

  • Kay Bojesen aben
  • Georg Jensen lysestager
  • Lyngby vase
  • Spring Copenhagen figur
  • Klarborg nisser (hvis det er ved juletid)
  • Pynteting fra Royal Copenhagen
  • Hoptimist
  • By Lassen lysestage

Alle ovenstående pynteting til boligen, er alle populære gaveideer til bryllupper. Med andre ord gaver du ikke kan gå galt i byen med.

Sengetøj i egyptisk bomuld

En bryllupsgave må gerne være lidt luksuriøs – særligt nu, at det er en gave til dine forældre. Sengetøj i egyptisk bomuld er noget af de fineste og lækreste bomuld du kan få, og er ultra behageligt at sove i. Sengetøj i egyptisk bomuld kan som alt andet sengetøj, fås i flere forskellige farver og størrelser.

Sætter dine forældre pris på god nattesøvn, er ideen her uden tvivl en gave, der vil blive taget rigtig godt i mod. Med et sådan sæt sengetøj er de sikret topkomfort i sengen, og en følelse af luksus. Lige det som et nygift brudepar fortjener.