Veninder til brunch sammen

6 gode oplevelsesgaver til hende der skal forkæles

Uanset om det er din veninde, kæreste, kone eller søster du gerne vil forkæle, så er en ting sikkert – en god oplevelsesgave til hende, er den perfekte måde at gøre det på. Oplevelsesgaver giver ikke kun modtageren er rigtig god oplevelse, ofte giver det også kvalitetstid med andre personer. Det kunne f.eks. være dig som gavegiver. Når du giver en oplevelsesgave til hende, behøver du nemlig ikke give den som et gavekort hvor modtageren selv får lov at vælge hvad der skal ske. Du kan også give det i form af en invitation, hvor du inviterer modtageren med til den ene eller anden oplevelse på din regning.

I guiden her får du inspiration til 6 gode oplevelsesgaver til hende der skal forkæles lidt ekstra. Las os starte med at se på den første, som er et gavekort til en lækker brunch.

Gavekort til en lækker brunch

Hvem elsker ikke en god omgang kvalitetstid med en ven eller veninde, i form af en lækker brunch sammen? Når du skal give gavekort til en brunch, kan du gøre det på 2 forskellige måder. Enten kan du give et gavekort til brunch på hendes yndlingscafé. Alternativt kan du give et gavekort, som kan bruges til mange forskellige caféer og brunchsteder landet over. Hvilken du vælger, er helt op til dig som gavegiver. Du kender modtageren bedst, og ved derfor bedre, hvilken af de 2 måder der giver hende den bedste brunch muligt. Mangler du inspiration til gode brunch steder, kan du evt. tjekke linket i sætningen før denne.

Champagnesmagning

Champagnesmagning er en populær smagning blandt kvinder. Ligesom en ølsmagning f.eks. er en populær oplevelsesgave til mænd, er champagnesmagning er rigtig god oplevelsesgave til kvinder. En champagnesmagning, er en af de oplevelsesgaver, som egner sig rigtig godt til at invitere modtageren med til. Her skal i, i en gruppe, smage på forskellige champagner, mens i får interessante oplysninger om de enkelte champagner hver i sær. Ofte vil i også få en rundvisning på stedet – det gør sig typisk gældende hvis det er hos et bryggeri i skal til smagning hos.

Spaophold

Et gavekort til et spaophold, er muligvis den ultimative oplevelsesgave til hende når vi snakker forkælelse. Her kan modtageren bliver forkælet i en weekend på et lækkert spahotel – evt. sammen med sin partner eller en god veninde. En sådan oplevelse, opleves naturligvis bedst i godt selskab.

Der er masser af skønne spahoteller du kan vælge i mellem, når du skal have købt et gavekort til et spaophold. Både i Danmark, men også i Sverige og Tyskland, som er rigtig populære destinationer for os danskere, når vi skal på et hyggeligt spaophold og forkæles til fulde.

Madlavningskursus

Giv et gavekort til et madlavningskursus i gave til hende der skal forkæles. Det kunne evt. være sammen med dig, så i får en hyggelig, sjov og lærerig oplevelse sammen. Dermed giver du ikke kun en god oplevelse i gave, men også nogle gode minder.

Der findes mange forskellige madlavningskurser, som egner sig helt perfekte som gaveideer. Bl.a. sushikursus, flødebollekursus, chokoladekursus m.fl. Er hun veganer, kan du også give et gavekort til et vegansk madlavningskursus, hvis i udover at lære at lave den gode mad, også vil få godt med inspiration og ideer.

Sushi for 2

De fleste kvinder elsker at spise sushi. Derfor er et gavekort til sushi for 2, også en super fin oplevelsesgave til hende. Giv evt. et gavekort som kan bruges på hendes yndlings sushi restaurant, eller giv et, som kan bruges på adskillige landet over.

Oplevelsesgaven her, er endnu en af dem, som egner sig rigtig godt til at invitere modtageren med til, fremfor blot at give gavekortet. På den måde, er i også sikret en hyggelig dag sammen.

En tur i luftballon

Har du nogensinde prøvet at flyve i luftballon? Hvis du har, så ved du, at det er en fantastisk oplevelse. Det er den perfekte kombination af både flot udsigt, rolig atmosfære, og en lille smule adrenalinsus i ny i og næ. Tag evt. ballonturen så tæt som muligt på hvor i bor. På den måde kan i få set området i bor i, fra en helt ny vinkel. Det er super sjovt, og i er med garanti sikret en rigtig god oplevelse for livet.

Flere gode oplevelsesgaver til hende

Vi håber, at du er blevet inspireret, ved at læse vores guide med 6 gode oplevelsesagaver til hende som skal forkæles. Har du fået blod på tanden, og vil gerne have endnu flere gode ideer til oplevelser du kan give hende i gave? Så kan du altid følge med i de nyeste trends (via linket), og se hvad der er af nye og fede oplevelser der trender lige nu.