Brudepar og bryllupsgæster

Klassisk bryllupsgave til vennepar – 6 gode gaveideer

Hvis du skal til bryllup ved et vennepar, så skal de tradition tro også have en bryllupsgave. Du kan vælge at give en klassiskbryllupsgave til venneparret, eller noget helt atypisk. I mange tilfælde vil en klassisk gave være en rigtig god ide, hvorfor det også er den type bryllupsgaver vi vil fokusere på i guiden her.

Er det er par rigtig gode venner som skal giftes, så er der også mere du kan gøre, end blot at give en god gave til dem. Du kan f.eks. hjælpe til med at pynte op til brylluppet, få sendt invitationerne ud til de andre gæster, og endda få lavet en festsang til brylluppet. At pynte op til brylluppet og sende invitationerne ud, kræver kun din tid og lidt arbejdskraft. Sangen er værre, med mindre du altså er rigtig kreativ, og super god til at skrive sange. Hvis du som du fleste ikke har et særligt talent for at skrive festsange, kan du altid købe dig til en. Det kan du f.eks. gøre på Festsangtaler.dk.

Men lad os komme til sagen, og se nærmere på hvad du kan give som en klassisk bryllupsgave til venneparret, i form af 6 gode gaveideer.

Figur til boligen

En figur til boligen kan dække over rigtig mange ting. Det kan være alt fra en Royal Copenhagen stjernetegnsfigur, til en unik speciallavet figur, til en af de klassiske Kay Bojesen figurer. En sådan figur til boligen er en klassisk bryllupsgave til vennepar, og med rigtig god grund. Det er nemlig noget som begge parter får lige stor glæde af, og som de kan have resten af livet. Særligt Kay Bojesen figurer er særligt populære at give i bryllupsgave. Både den kendte abe, men også nogle af de mange andre dyrefigurer. Disse figurer kan du samtidig få graveret med navn, dato eller en personlig hilsen, og på den både også gøre det til en personlig bryllupsgave.

En flot vase

En flot vase er endnu en af de gode bryllupsgaver til vennepar, som kan bruges i boligen, og som de kan have med sig resten af livet. Giv gerne en vase med en tidløs stil, som kan stå fremme i mange år, uanset om boligstilen ændrer sig. Nogle af de mest populære vaser, som egner sig perfekt som klassiske bryllupsgaver til vennepar, er bl.a.:

  • Lyngby vase
  • Kähler vase
  • Royal Copenhagen vase
  • Georg Jensen vase
  • Holmegaard vase

En køkkenmaskine

Giv en køkkenmaskine til venneparret i bryllupsgave! En køkkenmaskine er en klassiske bryllupsgave, og en fantastisk gaveide til par generelt. Det kan være alt fra en air fryer til en espressomaskine til en bagemaskine. Der findes så mange både praktiske og fantastiske køkkenmaskiner, at der nok skal være noget i denne kategori, som begge parter vil blive enormt glade for.

Gavekort til en oplevelse

Spaophold, madlavningskurser og luftballon ture, er blot få blandt rigtig mange oplevelser, som egner sig helt perfekt som en klassisk bryllupsgave til vennepar. Det skal naturligvis være en oplevelse, de begge vil blive glade for. Er den ene ekstremt bange for højder, er det ikke et gavekort til en luftballontur du skal give dem. Og er den anden allergisk overfor chokolade, er det ikke en chokoladesmagning der egner sig bedst. Det skal naturligvis være en oplevelse som de begge to vil nyde, og hvad vigtigere er, vil elske at have sammen.

Porcelæn

Porcelæn er en klassisk bryllupsgave til vennepar, såvel som alle andre former for bryllupsgaver generelt. Det kan være vaser og figurer, men også f.eks. kongeligt porcelæn, hvis du vil give en rigtig god gave. Vil du give kongeligt porcelæn, kan du både give noget brugt, men også nyt fra f.eks. Royal Copenhagen. Der er dog også andre mærker som laver kongeligt porcelæn. For at spotte hvad der er kongeligt, så kig efter de 3 bølger.

Gaveæske

Gaveæsker som gave er et vidt begreb. En sådan gaveæske kan nemlig indeholde rigtig mange forskellige ting og sager. Alt fra god vin, til steakknive, til delikatesser. Det er dog også noget af det, som gør en gaveæske til så god en gaveide, og også til en klassisk bryllupsgave til par. Nemlig at du kan give en gaveæske, med næsten lige det du har lyst til. Samtidig kan du personliggøre gaveæsken, så det også bliver en personlig bryllupsgave til venneparret.

Det var vores bud på 6 gode gaveideer, til dig der gerne vil give en klassisk bryllupsgave til venneparret som skal giftes. Vi håber at du blandt dem har fundet den helt perfekte gave, og ikke mindst, at i får en fremragende bryllupsfest.