Par fejrer deres guldbryllup

Hvad skal man give sin partner i guldbryllupsgave

Et guldbryllup, også kendt som 50 års bryllupsdag, er en betydningsfuld begivenhed, der fejrer et ægtepars vedvarende kærlighed. I 50 år har de klaret livets op- og nedture sammen, delt latter og tårer, vrede og tilgivelse. På denne særlige dag samles familie og venner for at ære parrets engagement over for hinanden. Milepælen kan fejres på mange måder. Nogle vælger at gøre en stor ting ud af det, mens andre foretrækker at fejre det i stilhed, kun med hinanden. Uanset hvordan man vælger at fejre det, så skal man ud at finde en gave til hinanden, men hvad giver man sin partner i guldbryllupsgave? Selvom man har været sammen i tykt og tyndt i 50 år, og kender hinanden bedre end nogen andre, så kan det stadig være en udfordring at finde den helt rigtige gave. For at gøre det lettere for dig, har vi derfor valgt at lave denne lille guide, sådan så du kan finde inspiration og idéer, til hvad du kan give din partner i guldbryllupsgave.

Gaveidéer til hende

Det kan være svært at købe en gave til en kvinde, fordi der er så mange variabler at tage hensyn til. Hvad er hendes smag? Hvad er hendes stil? Hvad har hun allerede? Og, måske vigtigst af alt, hvad er anledningen? Når det kommer til en guldbryllupsgave, så er det ikke bare endnu en fødselsdag, men en mærkedag, som man kun får lov at opleve én gang i livet. Derfor skal man tænke sig grundigt om, inden man køber en gave.

1: Giv hende en betydningsfuld og personlig gave

Et guldbryllup er en vigtig milepæl i ethvert ægteskab, der berettiger en særlig gave. Selv om det er fristende blot at købe en almindelig gave, f.eks. et smykke eller en buket blomster, er det ofte mere meningsfuldt at give en gave, der er personlig og afspejler parrets fælles historie. Det kunne for eksempel være et specielt fotoalbum fyldt med minder, fra et langt og godt liv sammen.

2: Giv hende en oplevelse

Det kan også være at ens partner altid har drømt om at besøge et bestemt sted i verden, men der aldrig har været tid eller penge til det. I og med at en gave til guldbryllup forventes at være mere speciel end gaver til andre anledninger, så denne begivenhed den oplagte mulighed, for at få hendes drøm til at gå i oplevelse. Det behøver ikke at være en jordomrejse eller en rejse til et andet land. Det kan også være at der er en by i Danmark, som har en stor betydning for hende, men som hun aldrig har set i virkeligheden. Du kender din hustru bedst og ved hvad hendes uopfyldte drøm er. Opfyld den for hende.

Gaveidéer til ham

Man siger at kvinder generelt set har en tendens, til at være mere sentimentale end mænd, men det er blot en myte. Jo ældre mænd bliver, jo mere sentimentale bliver de også. Derfor bør man ikke udelukke på forhånd at give en betydningsfuld og personlige gave til sin mand. Det vil han med garanti sætte pris på og mindes resten af sit liv. Det er dog generelt set lettere at købe en gave til en mand, da mænd oftest er mindre kompliceret, når det kommer til gaver. Et par sokker og en god flaske øl kan man altid bruge.

1: Giv ham en gave fra hjertet

En gave behøver ikke altid at være en materiale ting. Det kan også være ting, som har mere personlig værdi, end det har økonomisk værdi. Hvis jeres mange år sammen har gjort, at i er faldet ind i et liv hvor der er utroligt mange rutiner og alt foregår som det plejer, så kan noget så simpelt som en intim og hyggelig middag, hvor du laver hans livret og sørger for noget god vin, være den bedste gave som du kan give ham.

2: Giv ham en gave han kan nyde

Mænd har som sagt tendens til at være mindre kompliceret, når det kommer til at købe gaver til dem. De fleste mænd sætter stor pris på en gave som de kan nyde, enten alene eller sammen med deres partner. Det kunne for eksempel være en sjælden og fantastisk årgangswhisky- eller øl. Eller en boks med speciallavede cigarer, med din mands navn på. Der findes mange ting man som mand kan nyde og det behøver ikke være tobak eller alkohol. Her er det kun din fantasi der sætter grænsen for hvad du kan give.