Alternativ julekalender til voksne

Alternative julekalendere til voksne

Julekalenderen er en elsket dansk tradition, som mange ikke slipper, blot fordi de bliver voksne. Det er dog ikke helt det samme at få en chokoladejulekalender som voksen, som da man var barn. Heldigvis findes der mange forskellige former for julekalendere til voksne, som stadig kan give en følelse af den julestemning, som man oplevede som barn. Forventningens glæde ved at åbne lågen, det at man tæller ned til juleaften er noget af det, der gør julekalenderen så speciel, for både børn og voksne. I denne artikel kan du læse mere om nogle af de forskellige former for julekalendere til voksne, som et alternativ til de julekalendere man havde som børn, og dermed stadig opleve magien ved julemåneden og endeligt, juleaften. Så hvis du elsker julekalendere, men gerne vil have en der passer bedre til din alder, så læs med herunder.

Til hende: Makeup Julekalender

En af de mest populære julekalendere til voksne kvinder, er en makeup julekalender. Denne form for julekalender er lige som vi kender den, den indeholder blot forskellige produkter inden for krops- og hudpleje. Det er en oplagt gaveidé til ens kæreste eller hustru, som elsker makeup og elsker julekalendere, og samtidig en god måde, at holde den barnlige juleglæde i live, selvom man er blevet mere moden.

Til ham: Øl Julekalender

Hvis du er mand og elsker julekalendere, så er en øl julekalender et rigtig godt bud på den helt rigtige julekalender. En øl julekalender indeholder for det meste, et varieret udvalg af forskellige øl, enten fra det samme bryggeri eller forskellige bryggerier. Der findes også øl julekalendere, kun med specialøl, som ofte kommer fra udlandet. Det gode ved øl julekalenderen er, at der findes noget for enhver smag.

Til parret: Den frække julekalender

Hvis man gerne vil have en julekalender sammen, som par, så er en fræk julekalender måske det rigtige for jer. Denne form for julekalender, indeholder ofte mindre former for sexlegetøj eller sexet undertøj. Det er en god måde at holde varmen på, i de kolde julemåneder og en god måde at tænde gnisten i forholdet på. Det kan også være en gave til et par man kender, som man gerne vil give en gave, der kan give dem et smil på læben. Her skal man dog være opmærksom på, at ikke alle vil bryde sig om en så intim gave, så man skal sørge for at man kender dem rigtigt godt, hvis man vælger at give dem en sådan form for julekalender.

Hvad koster de forskellige julekalendere?

Ligesom med de traditionelle julekalendere til børn, så kan der være forskel på hvad de koster. Det har ofte noget med brand og kvalitet at gøre, men når det kommer til julekalendere til voksne, har det for det meste noget med indholdet at gøre. Makeup julekalender fås mange steder i forskellige størrelse, så der er en julekalender til de fleste budgetter. Det samme gør sig gældende med øl julekalendere, hvorimod de frække julekalendere har en tendens til at ligge i den dyre ende, på grund af det indhold man får med.