Studentergaver

5 gode ideer til studentergaver (både ham og hende)

Uanset om det er en student eller en studine du skal til studentergilde hos, kan vi her hjælpe dig med at finde den helt perfekte studentergave. Alle gaveideerne vi har fundet frem, er nemlig noget både mænd og kvinder kan bruge. En anden fælles egenskab studentergaverne her har, er at det er klassiske gaver til studenter, du ikke kan gå galt i byen med.

Vi har fundet frem til i alt 5 gode ideer til studentergaver, som du roligt kan give den kommende/nye student i gave. Ønsker du yderligere inspiration kan du også finde gode ideer til studentergaver her. Her har du over 50 gode ideer til studentergaver, fra Geniale Gaver, som er Danmarks bedste online gaveguide.

Unikke metalfigurer med tema

En studentergave som er blevet særlig populær, er en af de unikke håndlavede metalfigurer med tema. Metalfigurerne kan fås i en lang række forskellige temaer – også studentertema. Du kan både få en mandlig student og en kvindelig studine. Ellers er der også sjove modeller, og endda nogle med sports- og kærlighedstema. Er det din kæreste du skal give en studentergave til, vil det være oplagt med en af dem, med kærlighedstema. Er det din veninde, ven eller et familiemedlem, vil enten studine eller student metalfiguren være passende. Find metalfigurer med tema her, og se om der ikke er en, som passer perfekt til studenten du skal til studentergilde hos.

Hoptimist med studentertema

En hoptimist er en sød lille dekoration til hjemmet, i dansk design. De kan fås i et væld af forskellige størrelser, typer og temaer. Også med studentertema, hvor den lille søde hoptimist har en studenterhue på hovedet. Du kan selv vælge om det skal være en rød eller blå hue. En hoptimist er en både god og klassisk studentergave, som enhver nyudklækket student vil blive glad for at modtage.

Kay Bojesen figurer

Stort set alle Kay Bojesen træfigurer, egner sig helt perfekt som studentergave til ham såvel som hende. Både den populære abe, men også både bjørnen, fuglene eller soldaten. For at give figuren et ekstra pust af studentertema, kan du samtidig tilkøbe en lille studenterhue, som kan sættes på figuren. På den måde kan du give en Kay Bojesen abe med studenterhue på i studentergave til den heldige modtager. Skal det være en stor studentergave kan du give den store abe, mens den lille er ideel som en mindre gave. Du kan naturligvis også give den klassiske størrelse, som også egner sig helt perfekt til anledningen.

Champagnesabel med indgravering

En champagnesabel med indgravering er en super fed studentergave til hende såvel som ham. Du kan vælge at få indgraveret navn eller anden tekst i selve sablen, men også i gaveæsken. Nogle steder kommer champagnesablen nemlig i en flot gaveæske af træ, og denne kan også blive graveret hvis du ønsker det. Sammen med champagnesablen er det oplagt at give en flaske champagne, så studenten kan prøve dennes nye ’’legetøj’’ af. Jeg vil dog anbefale, ikke at købe en alt for dyr champagne til netop denne lejlighed, da der er stor chance for, at den ikke overlever! Det kræver nemlig lidt snilde og teknik at åbne en champagne med en champagnesabel, og det kan for nogle godt gå galt den første gang.

En oplevelsesgave

Enhver student kommer igennem eksamen og ud på den anden side, med masser af energi, gåpåmod og sulten efter oplevelser! Flere år begravet i bøgerne har ofte ikke givet tid til at opleve meget, udover måske en bytur engang i mellem i weekenderne. Derfor er oplevelsesgaver helt perfekte som studentergaver. Faldskærmsudspring, udlandsrejser, en tur i luftballon eller andet hvor der er garanti for at få en god en på opleveren, er alle oplagte gaveideer. Du kan også vælge blot at give et pengetilskud til en evt. rejse studenten måtte have planlagt, eller alternativt give et oplevelsesgavekort, hvor vedkommende selv kan vælge oplevelsen.